Slovakisk Engelsk tysk norsk
agency

Register CV

Bli en del av vårt nettverk av håndverkere

Har du en solid, praktisk og relevant erfaring innenfor ditt fag og ønsker du å gjøre bruk av dine faglige kunnskaper gjennom forskjellige typer oppgaver, da er det deg vi er etter.

Hos oss får du spennende og ulike jobbmuligheter. Vi er opptatt av at du som ansatt trives hos oss og kan tilby deg både oppdrag, prosjekter, vikariater og faste stillinger.

Kandidatene som velger å jobbe hos oss får en troverdig samarbeidspartner med et bredt tilbud av oppgaver og gode arbeidsforhold, og du blir en del av et stort nettverk.

PP Construction nord tilbyr gode arbeidsforhold i form av en god timelønn og pensjon, samt en arbeidsgiver som alltid er til å komme i kontakt med. Sammen skaper vi de beste rammene for alle parter.

Vårt formål er å levere håndverkere som er dyktige, stabile og effektive til våre kunder med langsiktige behov til å gjennomføre deres prosjekter og så sammen med kunden skaper en levedyktig forretning.

Sette informasjonskapsler

Omgivelser

Dette nettstedet bruker forskjellige informasjonskapsler for å tilby online-tjenester, for påloggingsformål, for å levere innhold gjennom tredjeparter, trafikkanalyse og mer. I samsvar med gjeldende lovgivning, vennligst bekreft ditt samtykke eller angi dine preferanser. Vi takker deg.

Mer informasjon her.

Sette informasjonskapsler